Kroes en Partners - Notarissen & Adviseurs

Kroes en Partners

Notarissen & Adviseurs

1/4 Juridische specialisme

Samenwonen of trouwen

Het besluit om samen verder te gaan verandert je leven, ook in juridische zin. Voor elke samenlevingsvorm gelden specifieke wettelijke regelingen. Door die voorwaarden notarieel vast te leggen, weet je allebei waar je aan toe bent, ook als het ooit mis mocht gaan. 

Lees Meer

2/4 Juridische specialisme

Testament & Levenstestament

Wat gebeurt er eigenlijk met jouw geld als je er niet meer bent of als je niet meer bij machte bent om zelf te beslissen? Door tijdig actie te ondernemen en de zaken goed te regelen in een (levens)testament, kun je jezelf en jouw naasten veel geld en leed besparen.

Lees Meer

3/4 Juridische specialisme

Nalatenschap

Als iemand overlijdt, moet de nalatenschap verdeeld worden onder de erfgenamen. Heb je een erfenis ontvangen? Dan moet je zelf beslissen of je deze (onder voorwaarden) wilt aanvaarden of verwerpen. Hiervoor gelden strenge regels, die wij graag met je bespreken.

Lees Meer

4/4 Juridische specialisme

Estate planning

Je bouwt natuurlijk geen vermogen op om dit na uw overlijden meteen weer uit handen te geven aan de belastingdienst. Wij ondersteunen je graag met een goede estate planning, waarmee je jouw vermogen zo gunstig mogelijk nalaat aan de volgende generatie.

Lees Meer

Van de wieg tot aan het graf

Op beslissende momenten in je leven zet je een grote stap. Samenwonen, trouwen, kinderen, scheiden of het vastleggen van jouw laatste wil: het zijn allemaal gebeurtenissen die je goed wilt regelen.

Kroes en Partners helpt je daarbij, met een persoonlijke aanpak en veel kennis van zaken. Wij vragen door totdat wij de kleinste details in beeld hebben. Daardoor kom je later niet voor verrassingen te staan.


Telefoon:
 0172 - 52 19 21 
E-mail: notarissen@kroesenpartners.nl 

Wat gebeurt er met het opgebouwde pensioen?

John Kroes • Notaris

Je gaat het pas zien als je het doorhebt...

John Kroes • Notaris

Familierecht

Lees alle blogs