Kroes en Partners - Notarissen & Adviseurs

Kroes en Partners

Notarissen & Adviseurs

1/4 Juridische specialisme

Woningen

Heb je eindelijk het huis van je dromen gevonden? Dan moet je er tegenwoordig snel bij zijn. Tegen aantrekkelijke tarieven verzorgen wij de akte van levering in combinatie met een akte van hypotheek. Eventueel kunnen wij ook het koopcontract opstellen. 


Lees Meer

2/4 Juridische specialisme

Commercieel vastgoed

Commercieel vastgoed en projectontwikkeling vragen om kennis van zaken. Kroes en Partners heeft die expertise in huis, waardoor wij de notariële afhandeling adequaat kunnen oppakken. Jouw zakelijke investering vindt hier een goede ondergrond.

Lees Meer

3/4 Juridische specialisme

Nieuwbouwprojecten

Kroes en Partners adviseert en begeleidt diverse projectontwikkelaars op het gebied van de juridische eigendomsstructuur van nieuwbouwprojecten. Wanneer wij worden aangewezen als projectnotaris, brengen wij ook voor de koper alles in orde.

Lees Meer

4/4 Juridische specialisme

Agrarisch recht

Kroes en Partners is lid van de VASN, de vereniging van notarissen die gespecialiseerd zijn in agrarisch recht. Of je nu land wilt aankopen of verkopen, een passende financiering zoekt of een deskundige begeleiding wenst bij de bedrijfsoverdracht: wij zijn je graag van dienst.

Lees Meer

Eigen haard is goud waard

De vastgoedmarkt kent gouden tijden, maar dat is maar net vanaf welke kant je het bekijkt. Of je nu op zoek bent naar een particuliere woning of naar een zakelijke investering, snel handelen is geboden.

Kroes en Partners adviseert je graag vanuit die reële blik op de markt. Wij denken mee over kansen en risico’s en kunnen snel schakelen als dat nodig is. Daarmee leggen we een stevig fundament onder jouw plannen.

Telefoon: 0172 - 52 19 21 
E-mail: notarissen@kroesenpartners.nl 

Wij helpen je met een soepele overgang!

Harriet Bijl-Atsma • Partner

Onroerend goed

Lees alle blogs