Kroes en Partners - Notarissen & Adviseurs

Kroes en Partners

Notarissen & Adviseurs

Woningen

Heb je eindelijk het huis van je dromen gevonden? Dan moet je er tegenwoordig snel bij zijn. Tegen aantrekkelijke tarieven verzorgen wij de akte van levering in combinatie met een akte van hypotheek. Eventueel kunnen wij ook het koopcontract opstellen. 


Verhuizen doe je niet iedere dag
Ga je een huis kopen? Dan komen er heel veel zaken op je pad, zeker als je ook de bestaande woning moet verkopen. Omdat je zo’n beslissing slecht een paar keer in je leven neemt, helpen wij je graag met een goed advies en een soepele notariële afhandeling.

Een huis kopen?
Wanneer je een huis gaat kopen, zijn er drie belangrijke stappen: de hypotheek, het koopcontract en de levering. Wij verzorgen graag de bijbehorende aktes. Het koopcontract kun je bijvoorbeeld ook door de makelaar laten doen, maar als je liever alles bij één partij belegt, doen we dat natuurlijk graag voor je. Bij alle stappen zorgen wij dat je goed op de hoogte bent van de rechten en verplichtingen die je aangaat. Die duidelijkheid is belangrijk, want er komt al genoeg op je pad.

Woning verkopen
Wanneer je een nieuw huis op het oog hebt – of dit nu koop of huur is – is het altijd spannend of je jouw bestaande woning goed verkocht krijgt. Verborgen gebreken, ontbindende voorwaarden, kosten koper, bedenktijd: je moet er goed bij blijven met je hoofd. Ben je tot een overeenkomst gekomen (van harte!), dan leggen beide partijen de afspraken vast in een koopcontract. Doorgaans kiest de koper van het huis de notaris en vaak stelt de makelaar het koopcontract op, maar weet dat wij dat ook voor je kunnen doen. Uiteraard kun je altijd ons advies inwinnen. 

 

Uitleg-animatie 'Huis en Hypotheek':