Kroes en Partners - Notarissen & Adviseurs

Kroes en Partners

Notarissen & Adviseurs

1/4 Juridische specialisme

Starten & samenwerken

Voor een vliegende start als ondernemer is de bedrijfsvorm een belangrijke keuze. Start je alleen of samen met anderen? Wie draagt welke aansprakelijkheid? Zijn zowel jouw zakelijke als privé belangen goed afgedekt? Kroes en Partner adviseert jou graag op juridisch gebied.

Lees Meer

2/4 Juridische specialisme

Familiebedrijven

Van oudsher hebben wij veel familiebedrijven in onze klantenkring. Vanwege onze regionale functie kennen wij die bedrijven vaak ook persoonlijk. Wij ondersteunen hen bij belangrijke beslissingen, zodat de belangen van opeenvolgende generaties goed behartigd worden.

Lees Meer

3/4 Juridische specialisme

Bedrijfsoverdracht

Stoppen of doorgaan met een nieuwe partner? In dat geval zal het bedrijf geheel of gedeeltelijk moeten worden overgedragen, met alle zakelijke en persoonlijke aspecten die daarbij komen kijken. Kroes en Partners denkt graag mee over de toekomst.

Lees Meer

4/4 Juridische specialisme

Non-profit

De oprichting van een plaatselijke (sport)vereniging of een stichting voor het goede doel in de regio? Kroes en Partners is altijd bereid om mee te denken, ook omdat wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid in de plaatselijke samenleving serieus nemen.

Lees Meer

Zakelijk is ook zeer privé

Een ondernemer doet meer dan ondernemen. Je creëert de juiste randvoorwaarden, zakelijk en privé, voor een stevig vangnet onder jouw ambities. Dat zou geen eenmalige actie moeten zijn, want kansen en risico’s zijn even veranderlijk als het leven zelf.

Als notaris en onafhankelijk adviseur werken we daarin graag met je samen, van ondernemer tot ondernemer. In alle fases van jouw ondernemerschap houden wij een kritische vinger aan de pols. Wat je in het verleden hebt geregeld, voldoet dat nog in het licht van gewijzigde omstandigheden, zowel zakelijk als privé? Kroes en Partners houdt je scherp!

Telefoon: 0172 - 52 19 21 
E-mail: notarissen@kroesenpartners.nl 

Wij helpen je met een soepele overgang!

Harriet Bijl-Atsma • Partner

Ondernemingsrecht

Lees alle blogs